Miniatile Koleksiyonu Kids Serisi Ürün Bülteni

Miniatile Koleksiyonu Kids Serisi Ürün Bülteni

Miniatile Koleksiyonu Kids Serisi Ürün Bülteni

Kale’den yeni bir koleksiyon! Miniatile Kids Çocuk Banyosu Koleksiyonu.

Banyolar çocuklar için artık daha eğlenceli hale dönüşüyor. Çocukların yaratıcı hayalleri banyolarda ve tuvaletlere. Ev okul, kreş, kurumsal alanlardaki çocuk tuvaletleri için bulunmaz bir koleksiyon.

Çanakkale Seramik Kids Joy Duvar Karoları ve Kalebodur Terrazzo Zemin Seramikleri

Banyo duvarlarında Çanakkale seramiğin parlak duvar karosu winsdor serisi (10x30) ve yeni seri kids joy serisi (10x30) eğlenceli bir kombinasyon oluşturuyor. Winsdor serisi beyaz, lacivert, kırmızı ve bal renklerinden oluşuyor. Joy kids serisi mavi, kırmızı , mix ve kids joy terrazzo renklerinden oluşuyor. Çanakkale seramik Terrazzo ile eskinin klasik tarzını müthiş bir uyumla çocuklar için günümüze taşımış. 

Banyo ıslak zeminlerinde ise mat yer karoları tercih edilmiş.  17,5x20 cm Hexagon terrazzo ve  33x33 terrazo zemin karoları  R9 kaymazlık dereceli ürünler sayesinde çocuğunuz hep güvende.

Kale Banyo Miniatile Çocuk Klozeti ve Lavaboları

Kale seramik sağlık gereçleri çocuklara özel 38x30cm Armatür ve su taşma delikli çocuk lavabo ve attan çıkışlı çocuk klozeti ile banyonuzu çocuklar için erişilebilir hale getirin. Çocuk klozet kapaklarında da turunu, yeşil, beyaz renkleriyle çocuğunuzun favori rengini seçin. Çocuk klozet ve lavabolarda smart hijyen özelliği vardır. Smart Hijyen:  Kale lavabo ve klozetlerde üretim aşamasında ürün sırın gümüş iyonu katılarak ürün anti-bakteriyel özelliği kazanır.